Second Horizon

Second Horizon er et band, der beskæftiger sig med coversange og originale sange.Deres covermusik danner et stort spænd over forskellige musikgenre. De spiller alt lige fra Himmelhunden af Teddy Edelmann og This is my life af Kim Larsen til Demons af Imagine Dragons og Wonderwall af Oasis.

Deres originale sange er blandinger mellem pop, flok og country-genren. Vintervinden Vender, Stille Storm og Undskyld er nogle af titlerne på deres originale sange. Disse sange kan i bl.a. kan høre under Vores Musik.

Alt efter ønske kan Second Horizon synge og spille langt det meste. Så hvis du sidder med idéen om, at din mor skal have sangen fra hendes ungdom, din mand hans yndlings radiosang, brudeparrets kærlighedssang eller havefestens hit, så står de klar med åbne arme og varme stemmebånd til at synge den. Dette skal i blot informere om, ved booking.

Du bedes senest informere om ønsker til sang/sange senest 3 uger før dit arrangement. På denne måde kan duoen få de ønskede numre til at sidde lige i skabet. Second Horizons største ønske er at give dig og dine gæster den bedste oplevelse.

Ved booking laver de en sætliste, som varier alt efter type af arrangement, aftalt tid og ønsker fra dig, hvis dette skulle forekomme.

Under fanen Vores musik, kan du høre nogle af Second Horizons originale sange samt nogle af de covers, de har lavet. Du kan se og lytte til flere sange på deres Facebook side: Second Horizon samt se de steder, hvor Second Horizon har optrådt.

Lukaz

Lukaz har siden barnsben elsket musik. Han startede i en alder af 10 år med at spille guitar og lige siden har hans hjerte banket i takt med toner og akkorder.

I dag synger, skriver og komponerer han sine egne sange og sange til Second Horizon. Han har på nuværende tidspunkt en hf-uddannelse indenfor musik og tanker om en videregående uddannelse på musikkonservatoriumet i komposition og sangskrivning.

Udover guitar spiller Lukaz også på diverse strenginstrumenter, klaver, cajon, slagtøjsinstrumenter og danner førstestemme i Second Horizon.

Nikolaj

Nikolaj er englestemmen i bandet. Han spiller klaver og med hans talent for at ramme de lysetoner, ligger han andenstemme i Second Horizon.

Til daglig studerer han til musik- og dansklærer på Københavns Professionhøjskole. Nikolaj har øje for detaljer og markedsføring og står således for Second Horizons facade og promovering på sociale medier.

Lys, lyd og klipning af billeder og film ligger til stor glæde for Nikolaj, og han har ligeledes altid en fiks idé til et gennemtænkt set-up.