Second Horizons pris

Hos Second Horizon tager vi som udgangspunkt 2500 kr. for ét sæt, hvilket svarer til 60 minutter – inklusiv 15 minutters pause*. Prisen inkluderer transport, forberedelse, planlægning af repertoire samt spilletid.

*Vi tager forbehold for, at priserne er basseret på Storkøbenhavn og omegn, og at prisen derfor kan varierer afhængigt af den geografiske beliggenhed. Prisen kan også variere, hvis du booker os på særlige mærke- eller helligdage. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores prispolitik er du mere end velkommen til at kontakte os – vi opklarer gerne de spørgsmål du end måtte have.

Ved booking af mere end to sæt – eller ved booking af flere arrangementer – kan vi inkluderer en passende mængderabat i din pris.

Afhænger prisen af type af arrangement?

Prisen afhænger hverken af typen af arrangement eller antal deltagere.

Vi mener, at kærligheden til musik er en topprioritet – og jo flere, jo bedre. Så uanset om vi spiller til dit bryllup, din studenterfest, din fødselsdag eller noget helt andet, så er prisen defineret ud fra tid og sted.

Vi vil derfor sammen aftale en fast pris, der vil tage udgangspunkt i sætprisen på 2500 kr. pr sæt. På denne måde har vi aftalt en pris – og så undgår du uforudsete udgifter.

Din tryghed

Hos Second Horizon ønsker vi en fair og åben prispolitik med faste rammer og betalingsbetingelser for vores priser.

Vores betalingsbetingelser er, at beløbet først forfalder, når vi har har spillet til dit arrangement. På denne måde kommer du aldrig til at betale for vores optræden før den har fundet sted, hvilket vi mener er mest fair over for dig og skaber tryghed.

Hør mere om vores pris – eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om vores priser, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via:


Tlf – Lukaz: +45 2637 4615
Tlf – Nikolaj: +45 2987 2087
Facebook side: @SecondHorizon
Mail: secondhorizondk@gmail.com

Hvis du allerede nu er solgt, kan du booke os med det samme – se mere om booking her.

Ring nu